Vianatur


Ukoliko imate dodatna pitanja u vezi ViaNatura molimo šaljite ih preko naše kontakt forme.

KAKO GA KONZUMIRATI, KOLIKO TRAJE?
Pola sata prijeaktivnosti popiti jednu kapsulu s toplom vodom ili mlijekom. Blagotvoran učinak može trajati i do tri dana.


TKO SMIJE KONZUMIRATI VIANATUR?
Svaki pojedinac u dobi od 18 do 88 godina.


KOJI JE SASTAV VIANATUR KAPSULA?
Sastojci u jednoj kapsuli (= 0,45g):
- ekstrakt zeleni epimediuma (epimedium brevicornum) 125mg
- ekstrakt sušenog ploda tribulusa (tribulus terrestris) 85mg
- ekstrakt korijena, lista i stabljike ginsenga (panax ginseng) 80mg
- ekstrakt korijena crvene rodiole (rhodiola rosea) 80mg
- ekstrakt ploda kineske kustovnice (lycium chinese) 60mg
- ekstrakt sušene kore kineskog cimetovca (cinnamomum cassia) 20mg


UZROKUJE LI VIANATUR KAKVE NUSPOJAVE?
Za razliku od ostalih kemijskih pripravaka ViaNatur je napravljen od prirodnih sastojaka. Rijetki korisnici su naveli da su imali nuspojave u obliku suhih usta, začepljenih sinusa, crvenila ili glavobolja. Ako primijetite koju nuspojavu preporučujemo da prepolovite dozu ViaNatura jer je učinak različit od osobe do osobe. Ako se pojave spomenute nuspojave preporučujemo da za ublažavanje pijete veću količinu vode ili uzmete manju dozu paracetamola.


HOĆE LI SADRŽAJ POŠILJKE BITI VIDLJIV?
Sve pošiljke šaljemo 100 % diskretno u tamnim omotnicama kroz koje se ne može vidjeti sami sadržaj pošiljke. Također nudimo i mogućnost slanja na poste restante što bi značilo da će Vas pošiljka čekat i u pošti dok je ne podignete.


POSTOJI LI OPCIJA SLANJA NA POSTE RESTANTE?
Naravno! Umjesto svoje kućne adrese napišete "Poste restante" i pošiljka će biti poslana na glavni poštanske ured u Vašem gradu/mjestu.

Koji su poštanski uredi glavni?
U svim mjestima i gradovima samo je jedan poštanski ured tj. pošta na koju stiže poste restante. Ako želite na ovaj način primiti pošiljku pitajte u pošti gdje u Vašem mjestu stiže poste restante. U Zagrebu na primjer je to poštanski ured u Branimirovoj ulici pored Glavnog kolodvora. U Splitu postanski ured u Hercegovačkoj ulici. U ispunjavanju našeg obrasca potrebno je pod adresu navesti poste restante, ime mjesta ili grada i poštanski broj.

Primaoc pošiljke neće primiti obavijest na kućnu adresu već mora sam u pošti pitati da li je nešto stiglo na poste restante na njegovo ime te uz predočenje osobne iskaznic može podići pošiljku.

Pošiljka će Vas čekati na pošti tri tjedna.

Primjer adrese:
Ivan Horvat
POSTE RESTANTE
10 000 Zagreb


KOJA JE GLAVNA RAZLIKA IZMEĐU VIANATURA I OSTALIH SLIČNIH PROIZVODA?
Večina najpoznatijih proizvoda u ovoj domeni kao najbitniju supstancu koriste "Sildenafil Citrat". "Sildenafil Citrat" je aktivni sastojak koji je dostupan isključivo na recept i umjetno stimulira erekciju kod muškaraca koji pate od erektilne disfunkcije (ED) ili impotencije.
Vianatur je biljna alternativa koja djelotvorno otklanja uzroke erektilne disfunkcije i impotencije, a ne prekriva samo simptome. "Sildenafil Citrat" je vrlo skup i izaziva nuspojave koje uključuju probleme s očima (daltonizam, osjetljivost na svjetlost, zamagljen vid…), erekcije duge do 4 sata (izuzetno opasno), srčani udar, aritmija a u najekstremnijim slučajevima i smrt.Povratak na početnu stranicu
Sva prava pridržana © ViaNatur - Pravila o zaštiti osobnih podataka