Vianatur


Veneo d.o.o.
Tvrtka Veneo d.o.o. osnovana je 2009.g. Riječ je o kompaniji dinamičnog razvoja, kojom upravlja jedna cijela obitelj, i koja broji poslovne aktivnosti iz više domena. Najmlađi član obitelji uspjesan je lider i menadžer u poslovanju, vodstvu i prodaji, marketingu i inovaciji proizvoda, koji posebno prati razvoj dodataka prehrani na potpuno prirodnoj bazi, koji nude kvalitetan stil života na prirodan način. 

Tvrtka Veneo stavlja veliki naglasak na sustav kontrole kvalitete, kako bi bili sigurni da proizvodi zadovoljavaju najviše kvalitativne standarde.
Možemo se pohvaliti certifikatom od zavoda za javno zdravstvo RH i notifikacijom od strane ministarstva zdravstva i socijalne skrbi RH. Slijedimo međunarodno prihvaćene standarde u proizvodnji prirodnih biljnih proizvoda, što naše proizvode čini djelotvornima i sigurnima za uzimanje. Mi pružamo, kako kvalitetne proizvode, tako i usluge sto se tiče komunikacije s klijentima, sigurnog plaćanja i promptne isporuke.
Veneo prati međunarodne norme i pravila glede distribucije svojih proizvoda. Potrudili smo se da naši proizvodi dođu do vaših vrata na lagan i jednostavan način. Naši klijenti impresionirani su načinom na koji naši proizvodi mjenjaju njihov život, i mi smo ponosni na veliki broj kupaca koji kupuju naše proizvode, koji su zadobili ugled kao pouzdani i učinkoviti.
Naši proizvodi temelje se na najnovijim znanstvenim otkrićima i drevnih saznanja tzv. narodne medicine. ViaNatur je produkt proizveden na bazi kineske tradicionalne medicine. Najbolji je primjer kako se tradicija i najmodernija tehnologija udružuju u službi zdravlja ljudi.

VENEO d.o.o za usluge; skraćeni naziv: VENEO d.o.o
Rijeka, Marohnićeva 18
Trgovački sud u Rijeci
Tt-09 /1999-2; MBS: 040258969
Temeljni kapital je 20000,00kn - uplaćen u cijelosti
Član uprave društva: Robert Jugo
PRIMORSKA BANKA d.d., Scarpina 7, Rijeka
Žiro račun; 4132003 - 1100105031

Povratak na početnu stranicu
Sva prava pridržana © ViaNatur - Pravila o zaštiti osobnih podataka