Vianatur


Molimo šaljite Vaše impresije o Vianaturu preko naše kontakt forme.

Ivan, Rijeka
Pozdrav,
samo ukratko da kažem kako me prekjučer prijatelj zvao na jedan privatni party i da bi me zeznuo mi je ubacio jednu ViaNatur kapsulu u cugu. Za nekih 20ak minuta krenuo sam u potragu za curama a jasno je i zasto! Ni sljedeci dan nisam bio na miru, eto kako je djelovalo na mene. Tako da ako netko ima problema s erekcijom, rješenje je tu.


Anoniman, Zagreb
Za početak hvala na odličnom proizvodu. Vianatur mi je vratio samopouzdanje koje sam izgubio prilikom traume. Niti jedan drugi proizvod mi nije uspio pomoći da pređem tu psihološku barijeru i na svu sreću isprobao sam vaš proizvod.


BlackTiger
Osobno nemam nikakvih problema s erekcijom, ali sam htio probati kako djeluju tablete. Tablete su 100% učinkovite i uzet ću ih u nekoj zanimljivoj situaciji. Preporučujem i onima koji nemaju problema s erekcijom. Ocjena 5/5.


XYZ
Ovo je bio prvi put da sam probao ovakvu vrstu proizvoda, čisto iz znatiželje i moram priznati da sam ugodno iznenađen. Ovo je laki način osvajanja "ljubavnih bodova" kod cura.


CrniMare
Vianatur je postao standardna tabletica za subotnji izlazak. Nakon što Vas neka nova cura upozna u krevetu zajedno s Vianaturom, teško ćete je otjerati od sebe nakon toga, zato oprez! :)


Josip, Zagreb
Nakon 10ak godina bez seksa, na koji smo već i zaboravili supruga i ja, Vianatur nam je omogućio ponovno povezivanje u krevetu. Svakako bi ga preporučio i starijima. Pozdrav i zahvala od mene i supruge koja bi ostala anonimna.


Indiana
moje svjedočanstvo je uspješno -neuspješno , s obzirom da sam popio viaNatur tabletu u petak poslije ručka , prve naznake zadovoljstva su bile već nakon 20 min.......,aliiiiiiiiiiii odgođeni susret zbog probušene gume, nije mogao niti naslutiti moje napuhane probleme :( :)....ostao sam sam ,gledajući se sa njime oko u oči ...(zadovoljio sam ga kao nikada do sad -skoro mi je rekao i hvala )...........uglavnom , bili smo sami , moj napuhani problem bio je samo moj i to tako puna tri dana , s tim da je moje samozadovoljavanje bilo nezaboravno bez obzira na pomanjkanje ljepšega spola ......do sljedećeg druženja , Vaš Indijana-.............rekao sam do sljedećeg druženja :)


Cmio
Stvar zaista djeluje! Preporučujem ga svima koji dosad nisu vjerovali u te stvari. Način djelovanja tablete je jedinstven različiti od ostalih tabletica. Meni djeluje!!!


Anoniman
Vrlo sam zadovoljan Vianaturom, posebice zato jer nisam osjetio nikakve nuspojave kao kod ostalih sličnih proizvoda, a djelovao je 100 %.


Povratak na početnu stranicu
Sva prava pridržana © ViaNatur - Pravila o zaštiti osobnih podataka